Lid worden?

Lid worden van ANV Hollands Noorden? Dat kan.

Agrariërs

U wordt automatisch lid van onze vereniging als u deelneemt aan het subsidiestelsel 'Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer' (ANLb). Voor € 25,- per jaar ontvangt u als deelnemer alle nieuwsbrieven, nieuwsflitsen en uitnodigingen voor de ledenvergadering, studiegroepen en andere relevante activiteiten. Indien u niet deelneemt aan de ANLb dan kunt u donateur worden.

Donateurs

Als niet-agrarier kunt u geen lid worden van onze vereniging. U kunt wel donateur worden. Voor € 10,- per jaar kunt u onze vereniging steunen. U ontvangt als donateur alle nieuwsbrieven en u wordt uitgenodigd voor de ledenvergaderingen en andere relevante activiteiten.

Indien u interesse heeft in het agrarisch natuurbeheer en een bijdrage wilt leveren, kunt u ook vrijwilliger worden. Als vrijwilliger kunt u het gedrag van weide- en/ of akkervogels inventariseren om het beheer verder te verbeteren. Heeft u hier interesse in, kijk dan onder vrijwilligers

Bedrijfslidmaatschap

Als bedrijf kunt u donateur/lid worden. Voor € 50,- per jaar ondersteunt u onze vereniging en krijgt dezelfde uitnodigingen en nieuwsbrieven als de donateurs, bovendien ontvangt u ook alle nieuwsflitsen. Zo bent u voortdurend op de hoogte van  de ontwikkelingen.